Zoey & Indy

De roze vlaggetjes had ik al zien hangen, vrolijk wapperend in de wind. Dit was niet zomaar een feestje, dit was een feestje x2. De prachtige tweeling Zoey en Indy was geboren! Iets te vroeg en met best een spannende start, maar uiteindelijk met veel levenslust volgroeid tot twee kerngezonde baby’s. Heimelijk had ik al menigmaal naar al die gezellige versiering voor het huis gekeken, wat zou het toch leuk zijn om tweelingbaby’tjes te fotograferen!.. Ik was dan ook echt in de zevende hemel toen mijn dagdromerij werkelijkheid werd en ik de twee meisjes, ondertussen een paar maandjes oud, mocht fotograferen!

Ik werd super hartelijk ontvangen door trotse moeder Lian. Zoey en Indy lagen nog lekker te slapen in hun tweepersoons bedje. Alles was zo relaxed en op z’n gemak; de meisjes wakker maken, kleertjes en dekentjes uitzoeken, lekker kletsen en natuurlijk even kennis maken met Zoey en Indy. Wat een vrolijke en lieve baby’tjes! Meteen helemaal op hun gemak en met grote ogen hielden ze alles vol nieuwsgierigheid in de gaten. En wat ze zeggen over tweelingen is waar! Zoey en Indy waren echt helemaal één samen. Steeds zochten ze elkaars handjes op en als de een begon te lachen vulde de ander dat op precies dezelfde manier aan. Zelfs het huilen klonk als een perfect op elkaar ingespeeld duet. Een innige band tussen twee nog super kleine mensjes, die ze de rest van hun leven met elkaar zullen blijven hebben. Ik heb de foto’s zo puur mogelijk gehouden, just Zoey&Indy. Enjoy!

_MG_6747 copy_MG_6757 copy_MG_7110 copy_MG_6770 copy_MG_6909-2 copy_MG_6898 copy_MG_6951 copy_MG_6940 copy_MG_8557_MG_6773 copy_MG_6971 copy_MG_6837 copy_MG_6839 copy_MG_7292 copy

0
Bericht

Schrijf hier wat je van de post vindt!