Sterrenstof bedrijven

Het is nu iets meer dan drie jaar geleden dat ik begonnen ben met Sterrenstof.  Een keuze waar ik geen moment spijt van heb gehad. Ik voel me enorm bevoorrecht met de vrijheid die ik heb, met alle mooie en leuke mensen die ik ontmoet tijdens de fotosessies en met de mogelijkheid om elke dag creatief bezig te zijn.  De afgelopen drie jaren waren echt een zoektocht waarin ik mijn grootste uitdaging aan moest gaan; keuzes maken! Toen ik begon wilde ik met Sterrenstof alles aanbieden dat ik leuk vond. Ik wilde bruiloften fotograferen, logo’s ontwerpen, eten fotograferen, filmpjes maken, leuke nieuwe bedrijfjes op de kaart zetten… Ik ging optimistisch van start met “Sterrenstof fotografie film en grafische vormgeving”. Echt een mond vol waardoor mensen, zo bleek in de loop van de tijd, door de bomen het bos niet meer zagen. (Een grafilfogever? Ah, ik zoek echt een fotograaf dus toch maar even verder kijken..) Ik moest het idee om alles tegelijk te willen doen loslaten en me veel meer focussen om verder te komen. Na 1,5 super leerzame jaren heb ik het roer omgegooid en ben ik me volledig gaan richten op de portret en bruidsfotografie. Ik had geen betere keus kunnen maken! Zo fijn om mensen mooie herinneringen te geven van alle speciale momenten en fases in hun leven!

bedrijf4

Maar waar kwam dat eerste idee van fotografie èn film èn grafische vormgeving eigenlijk vandaan?  Het is ontstaan uit mijn liefde voor beeld in de breedste zin van het woord. Of het nou een stilstaand beeld is (foto) of een bewegend beeld (film), of het zijn getekende of grafische beelden, allemaal zijn het uitingen van creativiteit en je eigen identiteit. Fotografie en grafische vormgeving zijn verschillend maar ze horen bij elkaar omdat ze elkaar zo goed aanvullen. Jouw portretfoto en logo zijn geen vreemden van elkaar, het zijn broer en zus. Van het onafscheidelijke soort en super op elkaar lijkend. Zet alle broers en zussen bij elkaar en voilá, je hebt je eigen gezin, ook wel huisstijl genoemd. Het is zo mooi om al die verschillende beelden samen te brengen tot één identiteit die mensen meteen herkennen. En natuurlijk super handig als je dit allemaal onder één dak kunt laten maken!

Dit gezegd hebbende kan ik bekennen dat ik , ondanks mijn duidelijke keuze voor de portretfotografie, het contact met het grafische werk en mijn interesse in leuke nieuwe bedrijfjes nooit echt uit het oog ben verloren. Achter de schermen druppelden de aanvragen op een rustig tempo binnen. Ik ben ze niet gaan zoeken, ze vonden mij! Vaak bedrijfjes die helemaal aansloten bij de sfeer en stijl van Sterrenstof. En daar ben ik ontzettend blij mee! Zo blij dat ik nu op het punt ben dat ik deze “backstage” opdrachten niet langer meer voor jullie verborgen wil houden maar wil delen op mijn site. Onder het nieuwe kopje “Bedrijf” kun je vanaf nu leuke en verrassende projecten verwachten die alles te maken hebben met bedrijven en met beeld in de breedste zin van het woord.  Allemaal in de stijl die je van mij gewend bent!

bedrijf3

0
Bericht

Schrijf hier wat je van de post vindt!