Social Media Shoot Suzanne

Al een tijd geleden hadden Suzanne en ik elkaar voor het eerst ontmoet. Ik was toen net begonnen met Sterrenstof en had gelijk een geweldige opdracht; het maken van de huisstijl voor de Utrechtse koffiebar Koffie&Ik! Tijdens de bezoekjes aan Koffie&Ik ontmoette ik ook Suzanne, de vrouw van Robbie. Een warme en sprankelende dame bij wie je je meteen op je gemak voelt. Super leuk dus dat Suzanne me vroeg om een Social Media Shoot! Ik moest die dag (toevallig! ;)) ook bij Koffie&Ik zijn dus we konden alles perfect combineren. We spraken af bij een mooi parkje/nieuwbouwwijkje. Met z’n tweeën bestormden we deze “brand new” locatie vol met trappetjes, muurtjes, glazen wanden en zelfs veldjes vol lentebloemen! We gingen voor een zakelijk-persoonlijke look; heldere en strakke lijnen met een persoonlijke touch door de kleding en de stralende lach van Suzanne. Eigenlijk, bedacht ik me tijdens de fotoshoot, moeten we dit nog eens over doen. En dan niet op een locatie vol trappetjes en glazen wanden, maar lekker in de zon aan het stand, of nog beter, een zonnebloemenveld! Dat zou zoo mooi bij Suzanne passen..!

social_media_shoot2social media shoot

social_media_shoot3social_media_shoot4social_media_shoot_MG_6171

 

 

0
Bericht

Schrijf hier wat je van de post vindt!