Eerste schooldag Liam

Jeej! Mijn aller eerste blog is een feit! Omdat dit voor mij een heel bijzonder moment is wil ik vandaag ook een heel bijzonder moment posten; de “Levensecht” serie van Liam. Vorige week maandag was een super spannende dag voor Liam; hij mocht voor het eerst naar school! Aan mij de geweldige taak om dit moment te fotograferen. Zo onzichtbaar mogelijk heb ik me tussen alle ochtendrituelen door gemanoeuvreerd om de foto’s zo puur en echt mogelijk te laten. Liam was geweldig! Met een lach trotseerde hij schoolplein en klas, gesteund door zijn stoere en zorgzame broer Olaf en zijn schattige en rondfladderende zusje Lize. En ik heb het laatste nieuws al binnen; Liam heeft een super leuke eerste schooldag gehad. Jippie!

_MG_8489_MG_8557_MG_8690liam_MG_8641

0
Bericht

Schrijf hier wat je van de post vindt!