PORTFOLIO CENTER PARCS

Echte en pure emoties vastleggen, dat is wat ik elke keer nastreef als ik mensen fotografeer. Het zijn de kleine momentjes die je vaak over het hoofd ziet die het echte verhaal vertellen. Ik vang ze door heel goed in contact te zijn met de mensen die ik fotografeer, hetzelfde met ze mee te beleven en op de juiste momenten beelden te maken. Het is een samenspel tussen mij en mijn modellen waarbij ik ze zoveel mogelijk probeer mee te nemen in het moment zodat de beleving echt zichtbaar is in de foto. Ik schenk ook aandacht aan de locatie, de sfeer van de ruimte, de ligging in de natuur.  Met een mooie evenwichtige combinatie van oprechte emotie en smaakvolle omgevingsbeelden creeër ik een huiselijk en vertrouwd beeld, met een tikkie magie. Als kers op de taart speel ik met het licht, dat ervoor zorgt dat de foto helemaal tot leven komt.

Waar ik dit allemaal geleerd heb? Bij Center Parcs! En dat is echt waar, toen ik een aantal jaar geleden aan de slag mocht voor Center Parcs werd ik verliefd op deze manier van fotograferen. Mensen fotograferen in een mooie omgeving en echt focussen op de beleving en het moment was nieuw en geweldig. Ik werd in het diepe gegooid maar het voelde meteen perfect voor mij. Het was de beste leerschool en de basis voor al mijn fotografie van nu.

Ik kijk met zoveel leuke herinneringen terug op de fotoshoots die ik destijds voor Center Parcs (en Sunparks!) gedaan heb. Het meewerken aan de fotografie van een hele brochure en alle onderdelen die daarbij komen kijken was echt een mooie ervaring. Het kriebelt enorm om weer aan de slag te gaan! Ik neem al mijn ervaring van toen met me mee plus de ervaring van de jaren erna als eigenaar van Sterrenstof fotografie. Voor nu, geniet van alle mooie mensen en momenten die ik de afgelopen tijd heb mogen fotograferen.

Vriendelijke groet,

Deborah