▲ Over Mij ▲

Hi! Ik ben Deborah, opgegroeid in Apeldoorn, omringd door de magische bossen en heide van de Veluwe. Al heel jong wist ik wat ik wilde; de tijd stilzetten en al dat moois vastleggen. Een droom die ik vandaag de dag mijn werk mag noemen. Ik hou van:  Rommelen in de tuin,  lekker koken (en eten!), groene thee, cactusplantjes, nieuwe creatieve ideeën, samen zijn met vrienden, hiken door mooie natuurgebieden, woordgrapjes, leuke eet/koffiehuisjes ontdekken en natuurlijk fotograferen!

 

Mijn fotografie stijl zou je kunnen omschrijven als oprecht, puur, zacht en met een vrolijke sprankeling. Ik zie altijd het mooie in mensen en ik vind het geweldig dat ik dat via mijn foto’s kan laten zien. Geen geposeer maar echte fotografie waarop je helemaal jezelf kunt zijn.

 

Een fotoshoot met mij is: relaxed, lekker in de buitenlucht, en op een mooie locatie die helemaal bij je past. We maken er een super leuk dagje van! Een dag vol knuffels, verwaaide haren, twinkelende ogen en plezier.

 

0
Bericht

Schrijf hier wat je van de post vindt!